کد خبر 138625
۱۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور از راه اندازی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در 235 محله 22 استان کشور خبر داد و اظهار کرد: سهم استان سیستان و بلوچستان از این دفاتر، تعداد 16 دفتر با اعتباری بالغ 110 میلیارد ریال طی سال 96 الي 98 است . 

وی در ادامه افزود: ايجاد و استقرار دفاتر تسهيلگري و توسعه محلي در محلات حاشيه نشين از طريق جلب مشاركت موسسات غيردولتي با هدف  بررسي و مطالعه وضعيت  مسائل و نيازها و پتانسيل ها و  ظرفيت هاي موجود در محلات و توانمندسازي ساكنين از طريق آموزش هاي خانواده،  فني و حرفه اي و...و پيگيري حل مسائل كالبدي، اقتصادي و اجتماعي در محلات از طريق تعامل مستمر با دستگاههاي اجرايي و ساكنين انجام گرفته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در کنار استان خوزستان بیشترین تعداد دفاتر تسهیل گری را به خود اختصاص داده گفت: این دفاتر در 3 شهرستان استان سیستان و بلوچستان یعنی شهرهای زاهدان، زابل و چابهار تشکیل شده است .

سامانی یادآور شد: از برنامه هاي اولويت دار استان  و فعالیتها و برنامه های فوق العاده دستگاههای اجرایی همکار سازمان امور اجتماعی در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي در مناطق حاشیه ای و سکونتگاههای غیررسمی استان سیستان و بلوچستان در سالهاي 95 الي98  حمایت ویژه ای شده است.

وی خاطرنشان کرد: 290 میلیارد ریال از محل  اعتبارات  هزينه اي كاهش آسيب هاي اجتماعي شامل پيشگيري و كنترل طلاق، اعتياد، مفاسد اخلاقي و توانمندسازي و ارتقاء مهارت هاي فني حرفه اي و شغلي ساكنين محلات حاشيه نشين و همچنین 540 میلیارد ریال در جهت کمک به تجهیز مراكز اجتماعي و فرهنگي محلات حاشيه نشين و مناطق محروم ، خريد خانه محله، تجهيز  مراکز آموزشی مناطق حاشیه نشین شهرستانهای آسیب دیده از سیل در سال هاي 97 و 98 اخنصاص یافته است.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه ۲۸ دستگاه اجرایی در شورای اجتماعی کشور عضویت دارند، گفت: وظیفه شورای اجتماعی سیاستگذاری، نظارت و هماهنگی میان این دستگاه ها است.

وی رشد کارآفرینی را از نتایج مهم کاهش آسیب های اجتماعی در استانها عنوان کرد و یادآور شد: در بحث حاشیه نشینی نیز اقدامات بسیار خوبی در حوزه کالبدی و محتوایی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، کمیته امداد، بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.

سامانی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری ایجاد شد تا بتوانیم شعار اجتماعی شدن و اجتماعی کردن پاسخگویی به مطالبات و نیازهای مردم و رفع آسیب های اجتماعی در محلات آسیب پذیر را محقق کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha